Over ons

Voor alles een oplossing

Welkom bij Buts Meulepas, uw vertrouwde partner voor alles wat te maken heeft met agrarisch, bos, tuin & park gereedschap en machines. Wanneer u kiest voor Buts Meulepas, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitgebreide service.

  • Onze Missie:

    Bij Buts Meulepas geloven we in het leveren van de best mogelijke service en producten van hoge kwaliteit. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u, onze gewaardeerde klant, de beste resultaten behaalt in al uw projecten, groot of klein.

  • Onze Strategie:

    Onze kracht ligt in het aanbieden van een uitgebreid en betrouwbaar assortiment producten. We begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom denken we graag met u mee over op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw behoeften. Ons toegewijde team van vakmensen staat zeven dagen per week voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren.

Buts Meulepas - het bedrijf

De naam Buts Meulepas staat synoniem aan werktuigen. Buts Meulepas is importeur en leverancier van vele merken landbouwmachines. In een grote regio rondom het Brabantse Oss worden al 45 jaar lang, vele machines geleverd en onderhouden. Circa dertig medewerkers zijn dag in en dag uit in de weer om elke klant zo goed mogelijk te voorzien van goede betrouwbare producten en niet te vergeten een goede service. Door de ruime keus aan gebruikte en nieuwe machines is er altijd wel een machine die bij uw wensen past. Is er geen geschikte machine, dan wordt deze ontwikkeld of aangepast in de productiewerkplaats waar machines worden geproduceerd onder het BM en Goudland merk. Binnen deze afdeling is ook plaats voor uw speciale wensen omtrent landbouwmachines of landbouw gerelateerde machines. De ruime ervaring van de constructiemedewerkers leveren elke keer weer zeer hoogwaardige en innovatieve producten op.

Naast de landbouwwerktuigen is er op het bedrijf een groot assortiment met tuin en park machines en gereedschappen te vinden. Deze machines en gereedschappen voor consumenten en professioneel gebruik beslaan het complete programma voor de groenvoorziening en tuinaanleg en onderhoud. Ook hier staan service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

In het bedrijfspand bevindt zich ook een groot magazijn waar vele onderdelen en slijtdelen van bekende merken op voorraad liggen. Een snelle levering van onderdelen voor een korte stilstand is hierdoor mogelijk. Mocht een onderdeel onverhoopt niet in voorraad zijn, dan kan vaak binnen 24 uur de klant alsnog van de benodigde spullen worden voorzien.